• info@prizma.hu
 • (+36 1) 371-1720
 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: (+36 1) 371-1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Cégtörténet

A Prizma Csoport teljes körű FM (facility management) szolgáltatásokat nyújt partnerei számára szerte az országban. A korábbiakban Junior és a PQS márkanevek alatt ismert vállalatok több évtizedes szakmai tapasztalattal és stabil piaci jelenléttel szereztek maguknak kedvező hírnevet.


A Junior Vendéglátó Zrt. jogelődje az 1952. október 1-jén alakult Üzemélelmezési Vállalat, amely 1953 és 1986 között felvette a Gyermekélelmezési Vállalat, majd ezt követően a Junior Vendéglátó Vállalat elnevezést. A rendszerváltást követően a vállalat részvénytársasággá alakult, majd 1996-ban az első teljesen magyar tulajdonú étkeztetési magánvállalkozás lett. 2013-ben a Prizma FM Zrt. a Junior Zrt. részvényeinek megvásárlásával megszerezte annak teljes tulajdonjogát.


Az 1996-ban alapított PQS cégcsoport a hazai létesítménygazdálkodási piac egyik meghatározó szereplőjévé fejlődött az évek során. Az alapító német Plural GmbH nagy hagyományokra visszatekintő vállalati kultúráját nem feledve, innovatív vezetői szemléletnek köszönhetően a 2000-es évek elejére a szolgáltatási portfólió és annak földrajzi kiterjedése teljessé vált, hiszen munkatársai az ország minden nagyvárosában az ügyfelek rendelkezésére álltak és állnak.


2019-től a Junior és a PQS közös zászló alatt, Prizma Csoport néven folytatja munkáját, ezzel a korábban szervezetileg széttagolt szolgáltató egységek tevékenységét közös menedzsmentalapokra helyezve biztosítható a hatékony és korszerű működés minden feltétele. A vállalatcsoport egységes, szabályozott és átlátható működésével rendkívül hatékony FM szolgáltatásokat nyújt partnerei részére.


Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk működésünk emberi oldalára, partnereink és dolgozóink tekintetében is. Nem csak a kifogástalan szolgáltatásban látjuk sikerünk titkát, hanem abban is, hogy szívvel-lélekkel dolgozunk a legjobb, a szerethető megoldásokért.

Bemutatkozásunk

Laczikó Péter

Laczikó Péter

vezérigazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Laczikó Péter 2004-ben szerzett közgazdászdiplomát a Szent István Egyetemen. 2006 óta tevékenykedik a hazai létesítménygazdálkodási piacon. 2017-ig az egyik piacvezető FM vállalatcsoportot erősítette különböző pozíciókban, többek között eredményesen vezette a takarítási üzletágat. Szakmai hozzáértéséhez kétség nem fűződik és rendkívül elkötelezett az általa irányított szervezetet és annak minőségi szolgáltatásait illetően. Módszeres és holisztikus szemlélete garancia a Prizma Csoport hosszú távú sikerére és fejlődésére.

 

Boros Attila

Boros Attila

Étkeztetés üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Boros Attila közgazdászként elsősorban élelmiszer-nagykereskedelmi területen szerzett komoly tapasztalatokat. Pályáját a METRO Cash & Carrynél kezdte, majd az Interfruct Élelmiszerkereskedelmi Kft. vezérigazgatója volt. A közétkeztetési területet 2013 óta vezeti cégcsoportunknál, amely feladatai 2018-ban bővültek a munkahelyi és irodaházi szektor éttermeivel. Attila rendkívül dinamikus vezetési stílusával, szigorú gazdálkodási, minőségi és higiéniai elveinek érvényesítésével tette nyereségessé és fejlődővé az üzletágat.

Bor Sándor

Bor Sándor

Back office üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Bor Sándor a mai Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdászdiplomát 1993-ban. Pályája egyenesen vezetett a gazdasági igazgatói pozícióig, amelyet cégcsoportunknál 2005-től kezdődően 9 évig látott el. Az elmúlt másfél évben az általa irányított területek köre jelentősen bővült, immáron a standard gazdasági igazgatói feladatok mellett felelősséggel építi a beszerzés, az IT, az eszköz- és vagyongazdálkodás területét is. Sándor kiegyensúlyozott, precíz munkája alappillére teljesítményünknek.

Molnár Kata

Molnár Kata

Stratégiai üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Molnár Kata 1999-ben szerzett közgazdászdiplomát. Hétéves, pénzügyi területen szerzett gyakorlat megszerzése után váltott a kreatívabb feladatok felé. Az ingatlanüzemeltetésben, -fejlesztésben szerzett tapasztalatait jól hasznosítja az általa menedzselt támogató területeken. 2012 óta a csapatunk tagja, a HR-munkaügy, pályázatírás, marketing és jogi szakterületek irányítása tartozik feladatai közé. Dinamikus, impulzív személyisége hozzásegíti a szervezetet, hogy az időről időre meg tudjon és akarjon újulni.

Sebestény József

Sebestény József

Takarítás, őrzés üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Sebestény József esetében a biztonságszervező mérnök-informatikus végzettség mellé különlegesen jó kommunikációs készségek társulnak, így az elmúlt 12 évben a hazai létesítménygazdálkodási piac több jelentős szereplőjénél támogatta az adott szervezet munkáját üzletfejlesztési többek között takarítási és őrzési területen. Sikereinek titka, hogy a szaktudáson, tapasztalaton túl, személyiségét kitartás és higgadtság jellemzi, amely a biztonság érzetét kelti mind munkatársaiban, mind megrendelőiben, ami meggyőződésünk szerint a stabil üzleti jelenlét egyik alappillére. És ha már a biztonságérzetéről ejtünk szót, ne felejtsük József számottevő tapasztalatait a személy- és vagyonvédelmi  feladatok menedzselésének terén.

Tóth Krisztián

Tóth Krisztián

Műszaki üzemeltetés üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +(36 1) 371-1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Tóth Krisztián 20 évnyi multinacionális tapasztalattal a birtokában 2019 tavaszán csatlakozott a Prizma Csoporthoz. Pályafutása során megfordult többek között a Procter & Gamble-nél, az HBO-nál és az EC Harris-nél, de az utóbbi 9 évben a svéd Coor Service Manangement magyarországi leányvállalatát irányította. A karrierje építése mellett Krisztián energiát szentelt a tanulmányoknak is, így sportmenedzseri diplomája mellé megszerezte a BME Mérnöktovábbképző Intézet Létesítménygazdálkodási menedzser oklevelét és zöldöves Six Sigma vezetővé vált. Tudása, tapasztalata és kiegyensúlyozott természete garanciát jelent számunkra, hogy az eddig is sikeres üzletágunk további fejlődése várható.