• Email: info@prizma.hu
 • Tel: (+36 1) 371-1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Cégtörténet

A Prizma Csoport teljes körű FM (facility management) szolgáltatásokat nyújt partnerei számára szerte az országban. A korábbiakban Junior és a PQS márkanevek alatt ismert vállalatok több évtizedes szakmai tapasztalattal és stabil piaci jelenléttel szereztek maguknak kedvező hírnevet.


A Junior Vendéglátó Zrt. jogelődje az 1952. október 1-jén alakult Üzemélelmezési Vállalat, amely 1953 és 1986 között felvette a Gyermekélelmezési Vállalat, majd ezt követően a Junior Vendéglátó Vállalat elnevezést. A rendszerváltást követően a vállalat részvénytársasággá alakult, majd 1996-ban az első teljesen magyar tulajdonú étkeztetési magánvállalkozás lett. 2013-ben a Prizma FM Zrt. a Junior Zrt. részvényeinek megvásárlásával megszerezte annak teljes tulajdonjogát.


Az 1996-ban alapított PQS cégcsoport a hazai létesítménygazdálkodási piac egyik meghatározó szereplőjévé fejlődött az évek során. Az alapító német Plural GmbH nagy hagyományokra visszatekintő vállalati kultúráját nem feledve, innovatív vezetői szemléletnek köszönhetően a 2000-es évek elejére a szolgáltatási portfólió és annak földrajzi kiterjedése teljessé vált, hiszen munkatársai az ország minden nagyvárosában az ügyfelek rendelkezésére álltak és állnak.


2019-től a Junior és a PQS közös zászló alatt, Prizma Csoport néven folytatja munkáját, ezzel a korábban szervezetileg széttagolt szolgáltató egységek tevékenységét közös menedzsmentalapokra helyezve biztosítható a hatékony és korszerű működés minden feltétele. A vállalatcsoport egységes, szabályozott és átlátható működésével rendkívül hatékony FM szolgáltatásokat nyújt partnerei részére.


Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk működésünk emberi oldalára, partnereink és dolgozóink tekintetében is. Nem csak a kifogástalan szolgáltatásban látjuk sikerünk titkát, hanem abban is, hogy szívvel-lélekkel dolgozunk a legjobb, a szerethető megoldásokért.

Bemutatkozásunk

Laczikó Péter

Laczikó Péter

vezérigazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Laczikó Péter 2004-ben szerzett közgazdászdiplomát a Szent István Egyetemen. 2006 óta tevékenykedik a hazai létesítménygazdálkodási piacon. 2017-ig az egyik piacvezető FM vállalatcsoportot erősítette különböző pozíciókban, többek között eredményesen vezette a takarítási üzletágat. Szakmai hozzáértéséhez kétség nem fűződik és rendkívül elkötelezett az általa irányított szervezetet és annak minőségi szolgáltatásait illetően. Módszeres és holisztikus szemlélete garancia a Prizma Csoport hosszú távú sikerére és fejlődésére.

Boros Attila

Boros Attila

Üzleti vezérigazgató-helyettes

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Boros Attila közgazdászként elsősorban élelmiszer-nagykereskedelmi területen szerzett komoly tapasztalatokat. Pályáját a METRO Cash & Carrynél kezdte, majd az Interfruct Élelmiszerkereskedelmi Kft. vezérigazgatója volt. A közétkeztetési területet 2013 óta vezeti cégcsoportunknál, amely feladatai 2018-ban bővültek a munkahelyi és irodaházi szektor éttermeivel. Attila rendkívül dinamikus vezetési stílusával, szigorú gazdálkodási, minőségi és higiéniai elveinek érvényesítésével tette nyereségessé és fejlődővé az általa irányított üzletágat és üzleti vezérigazgató-helyettesként támogatja egyéb üzleti területeink fejlődését. 

Szabó Attila

Szabó Attila

Gazdasági vezérigazgató-helyettes

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Szabó Attila 1995-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd 1998-ban az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében jogi szakokleveles közgazdász képzettségre tett szert. Szakmai pályafutását az IBUSZ Csoportnál kezdte, ahol különböző gazdasági pozíciókat töltött be, majd a banki szektorban kontrolling és hálózatfejlesztési munkakörökben dolgozott. Az elmúlt 20 évben a facility management területén dolgozott, amiből az utóbbi 5 évben tanácsadóként segítette különböző cégek gazdálkodási tevékenységét. A Prizma Csoport gazdasági vezérigazgató-helyetteseként a számviteli, pénzügyi, kontrolling, IT és vagyongazdálkodási területek irányításáért, valamint a szabályozott szervezeti működés kialakításáért és fenntartásáért felelős. Attila kiegyensúlyozott személyisége és innovatív szemlélete nélkülözhetetlen a napi és egyben a hosszútávon fenntartható működéshez.

 

Szűcs Tibor

Szűcs Tibor

Üzemeltetés üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +(36 1) 371-1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Szűcs Tibor közel két évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezik a Létesítménygazdálkodás területén, melyből 11 évet vezetői beosztásban töltött. 2013-tól egy magyar tulajdonú cégcsoportnál kamatoztatta szakmai tudását, és 2017-től az FM üzletág igazgatójaként kiemelkedő eredményeket ért el az üzletág és a cég fejlesztésében. Tibor végzettségét tekintve Ingatlan Szakközgazdász. A továbbiakban a Prizma Csoport FM Üzletágának fejlesztését, és hatékony működését kívánja hosszútávon megvalósítani.   

 

Aranyosi Enikő

Aranyosi Enikő

Stratégiai üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Aranyosi Enikő 1998-ban szerzett közgazdászdiplomát. Pályáját az AXA Colonia Biztosítónál kezdte, ahol hazai és külföldi területen egyaránt jelentős számviteli tapasztalatra tett szert. 2002-től 15 éven át több létesítménygazdálkodással foglalkozó vállalatnál megfordult főkönyvelői és gazdasági igazgatói pozícióban. Az utóbbi négy esztendőben projektmenedzserként dolgozott és összetett vállalatirányítási rendszerfejlesztéseket és -bevezetéseket irányított. Csapatunk munkáját Enikő éveken át tanácsadóként segítette, ám 2021. tavaszától végleg leigazoltuk és a HR-munkaügy, a pályázatírás, a marketing és a jogi szakterületek irányítása került hozzá. Alapos piacismeret, analitikus gondolkodás, kiegyensúlyozott természet és kitartás jellemzi kolléganőnk munkáját, ami nagy mértékben segíti a cégcsoportot.

Máté Péter

Máté Péter

Takarítás, őrzés üzletág igazgató

 • Email: info@prizma.hu
 • Tel: +36 1 371 1720
 • Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly körút 76−78.

Máté Péter villamosmérnöki és logisztikai szakmérnök diplomája megszerzését követően több éves aktív szolgálatot töltött a Magyar Honvédség egyik kiemelt háttérintézményének kötelékében. Logisztikai alapfeladatokon át a beszerzésekben való közreműködésig számtalan feladatot látott el, végül pedig a szervezet teljes logisztikai ellátásáért volt felelős. Piaci pályafutását egy takarítási eszközöket, tisztítószereket és higiéniai termékeket forgalmazó nagykereskedelmi cég ügyvezetőjeként kezdte, majd két és fél éven keresztül irányította a Future FM takarítási üzletágát. Nyugodt és megfontolt természete kitartó munkával párosul. Csapatjátékosként törekszik arra, hogy kiegyensúlyozott, munkájuk iránt elkötelezett, a partnereknek értékálló megoldásokat szolgáló kollégák vezetőjeként érjen el sikereket.