Prizma FM Zrt.

Komplex üzemeltetési szolgáltatások

A Prizma Csoport -igény esetén- komplex üzemeltetési szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére. Amennyiben szeretné a létesítménygazdálkodás minden területét egyetlen megbízható üzemeltető kézben tudni, munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön igényeire legmegfelelőbb teljes üzemeltetési szolgáltatáscsomagot.


Komplex üzemeltetési szolgáltatásunk az alábbi létesítménygazdálkodási feladatokat foglalja magában:


Műszaki üzemeltetés

  • karbantartási terv készítése;
  • műszaki berendezések karbantartása, javítása;
  • gépészeti eszközök, berendezések karbantartása, javítása;
  • elektromos hálózat karbantartása, javítása;
  • liftek, tűzjelzők, oltóberendezések, tűzgátló ajtók, villám- és érintésvédelmi rendszerek karbantartása;
  • épületszerkezeti rendszerek karbantartása, javítása;
  • épületbiztonsági, vagyonvédelemi rendszerek karbantartása, javítása;
  • 2 órás kivonulási idő haváriahelyzet esetén.


Jogszabályban előírt kötelező felülvizsgálatok

A liftek, tűzjelző és oltóberendezések, tűzgátló ajtók, villám- és érintésvédelmi rendszerek  felülvizsgálatának, szabványossági felülvizsgálatának, valamint környezetvédelmi felülvizsgálatok koordinálását, kötelező karbantartását is elvégezzük a jogszabály által meghatározott feltételek szerint.


Műszaki üzemeltetés szolgáltatásunk biztosítja vidéki telephellyel rendelkező ügyfeleink számára a teljes biztonságot és szolgáltatásaink folytonosságát. Így azoknak a partnereknek is kiváló minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani, akiknél a telepített személyzet fenntartása nem indokolt.


Beruházási feladatok

Sokrétű szaktudással rendelkező csapatunk segítséget nyújt a létesítménygazdálkodási költségek meghatározásában és elemzésében új beruházások esetén, de igény szerint már meglévő ingatlanok üzemeltetésének költséghatékonyságát is felülvizsgálja. Készségesen segítünk az éves vagy hosszú távú CAPEX terv összeállításában, a beruházási feladatok megvalósításában a tervezéstől az üzembehelyezésig a hatékony és tervezhető létesítménygazdálkodás érdekében.


Komplex műszaki üzemeltetés szolgáltatáscsomagunkat azoknak ajánljuk, akik átlátható, gazdaságos módon szeretnék üzemeltetni vállalkozásukat, legyen szó egy vagy több műszaki üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatási területről, vagy akár integrált létesítménygazdálkodásról.