Prizma Zrt - Szolgáltatások - Üzemeltetés
Kérésére szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot, és az Ön igényeinek megfelelően ajánlatot készítünk!
Kérem válasszon témát!
Nem töltötte ki a név mezőt!
Nem töltötte ki a tárgy mezőt!
Nem töltötte ki az email mezőt!
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatót!

Prizma Szolgáltatások - Műszaki üzemeltetés

A Prizma Csoporttal bárhol boldogul! Munkatársaink az ország minden pontján partnereink rendelkezésére állnak és képesek vagyunk minden létesítményüzemeltetési, létesítménygazdálkozási feladat ellátására, a felmerülő problémák gyors megoldására.

 

Létesítménygazdálkodás

 

Partnereink dolgozói számára a zavartalan mindennapok biztosítása a rendszeresen karbantartott berendezéseknél kezdődik, amely a költséghatékonyságra ható tényező is. A karbantartási feladatok ütemezését mindig szakszerűen, a gyártói előírások és a helyi igények szerint alakítjuk. Tevékenységünket CAFM rendszer támogatja, így előre tervezett, ellenőrizhető és átlátható módon zajlik.


Hibajavítási tevékenységek

 

Mindig szem előtt tartjuk a minőséget, hatékonyságot és a gazdaságosságot, és ennek megfelelően választjuk ki az optimális megoldásokat! A Prizma24 támogató szolgáltatása az ország egész területén, akár 2 órás kivonulási idő betartása mellett vállalja, hogy a helyszínen megkezdi a haváriahelyzetek orvoslását.Jogszabályban előírt kötelező felülvizsgálatok

 

A liftek, tűzjelző és oltóberendezések, tűzgátló ajtók, villám- és érintésvédelmi rendszerek  felülvizsgálatának, szabványossági felülvizsgálatának, valamint környezetvédelmi felülvizsgálatok (szivárgáskeresés, pontforrás elemzés) koordinálását, kötelező karbantartását is cégünk végzi, a jogszabály által meghatározottak szerint. Bízza ránk rendszereit, és az így nyert időt fordítsa kényelme és teljesítménye szolgálatába!
Műszaki üzemeltetés szolgáltatásunk biztosítja vidéki telephellyel rendelkező ügyfeleink számára a teljes biztonságot és szolgáltatásaink folytonosságát. Így azoknak a partnereknek is kiváló minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani, akiknél a telepített személyzet fenntartása nem indokolt. A Prizma Csoport munkatársai minden esetben gyorsan és szakszerűen reagálnak megrendelőink problémáira.

Beruházási feladatok

 

Sokrétű szaktudással rendelkező csapatunk segítséget nyújt a létesítményfenntartási költségek meghatározásában és elemzésében új beruházások esetén, de igény szerint már meglévő ingatlanok üzemeltetésének költséghatékonyságát is felülvizsgálja. Készségesen segítünk az éves vagy hosszú távú CAPEX terv összeállításában, a beruházási feladatok megvalósításában a tervezéstől az üzembehelyezésig, melynek révén a hatékony és tervezhető létesítménygazdálkodás elképzelhetetlen.

Vissza Ajánlatot
kérek