A számok magukért beszélnek, és mi szakmai és üzleti sikereinkre, munkatársaink áldozatos szerepvállalására büszkék vagyunk, és ezt szeretnénk megosztani Önnel. A következőkben a teljeskörűség igénye nélkül betekintést engedünk sikereinkbe.

 

Hálózatüzemeltetés


A bolt-, bank- és étteremhálózatok műszaki üzemeltetése és takarítása az egyik legösszetettebb FM tevékenység. Az elszórt földrajzi elhelyezkedésű, változatos műszaki felszereltségű és méretű egységeknek azonos tartalmú és minőségű szolgáltatásban kell részesülniük egy-egy szerződés keretein belül. A Prizma Csoport nemcsak képes erre, de ez az egyik erősségünk a hazai piacon! A Raiffeisen Bank, az OBI Áruházak, a SPAR bolthálózat és az Amrest (KFC, Starbucks, Pizza Hut) egységeinek ellátását évek óta sikerrel valósítjuk meg, és egyre több potenciális megrendelő érdeklődik szolgáltatásaink iránt.

 

                         

Prémiumkategória


Az elmúlt évek egyik előremutató eredményének érezzük, hogy sikerült megvetni a lábunkat a prémiumkategóriás irodaházak piacán. A Futureal és a GTC Csoport meghatározó befektetői a kereskedelmi ingatlanok piacának, az általuk kezelt A+ kategóriás irodaházak ellátása különleges szakismeretet és odafigyelést igényel, a bérlőkkel történő kapcsolattartás pedig fejlett ügyfél-kommunikációs készségeket feltételez. Az általunk kezelt épületek a legmodernebb épületgépészeti technológiák ismeretét és rendkívül gyors, szakszerű ellátást igényelnek. Terveink szerint a „piacra lépésünket” további megbízások követik majd.

               

Ötvenezer!


Ötvenezer nagy szám, ha pénzről van szó! De még nagyobbnak tűnik, ha tudjuk, hogy a Prizma Csoport ennyi adag ételt állít elő naponta!  Irodaházi és gyári éttermeiben 8.000, közétkeztetési termelőkonyháin 42.000 adag étel készül el minden nap. Multinacionális megrendelőktől a Békés megyei Ecsegfalva kisközségig számtalan helyen találkozhat szolgáltatásainkkal. Központosított alapanyag-beszerzés, receptúrák, saját szállítási hálózat és élelmiszer-biztonsági folyamatok teszik stabillá és minőségivé a szolgáltatásainkat!
Törekszünk az egészségtudatos megoldásokra, ételeink elkészítésénél minimalizáltuk a só, az ízfokozók, a félkész termékek és az adalék anyagok alkalmazását. Fontosnak tartjuk, hogy konyháinkban kizárólag minősített, eredetigazolással rendelkező, elsősorban hazai nyersanyagok kerüljenek felhasználásra.

                        

 

Higiénia csúcsra járatva


A Prizma Csoport immáron 20 éve foglalkozik egészségügyi intézmények takarításával, ami a szokásos intézménytakarításokon túlmutató szakmai felkészültséget és megvalósítást igényel, nagy hozzáadott értékkel bír. Büszkék vagyunk rá, hogy a folyamatosan változó hazai egészségügy világában, az erős árverseny ellenére talpon maradtunk ezen a részpiacon. Kollégáink, ha kell, 0−24 órában állnak rendelkezésre, és igény szerint a létező legmagasabb higiéniai igényű műtőtakarítást is kifogástalanul ellátják. Tisztítástechnológiai szakértőink részt vesznek és előadásokat tartanak a különböző ápolási konferenciákon, valamint aktív részesei a korszerű kórház higiéniai standardok összeállítására létrejött szakmaközi munkacsoportnak, amelyben neves egészségügyi szakemberekkel van lehetőségük a közös munkára.

               

 

 

Földön, vízen, levegőben…


A Prizma Csoport több évtizedes, mondhatni egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a járműtakarítás területén. Gyakorlatilag minden típusú közlekedési eszköz tisztításában járatosak vagyunk, a szokásos tömegközlekedési eszközök mellett repülőgépek külső és belső kezelését is ellátjuk. Utóbbi egy rendkívül összetett és pontosan meghatározott munkafolyamat, amely nemcsak higiéniai, de repülésbiztonsági szempontból is lényeges műveletsor.

                              

 

 

 További referenciáink