Prizma Csoport - Szolgáltatások - Takarítás
Kérésére szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot, és az Ön igényeinek megfelelően ajánlatot készítünk!
Kérem válasszon témát!
Nem töltötte ki a név mezőt!
Nem töltötte ki a tárgy mezőt!
Nem töltötte ki az email mezőt!
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatót!

Prizma Csoport - Szolgáltatások - Takarítás

A Prizma Csoport több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik irodaházak, kórházak, gyárak, ipari létesítmények, tömegközlekedési eszközök takarítási feladatainak ellátásában, a legmodernebb módszereket alkalmazva. Tiszta és rendezett munkakörülményeket biztosítunk az eredményes és szerethető mindennapokért, higiénikus környezetet a dolgozók egészségének megőrzése és az üzembiztonság érdekében.

Iroda- és intézménytakarítás

 

A Prizma Csoport Takarítás Üzletága az ország minden nagyobb településén jelen van, így hatékonyan tudja ellátni akár néhány száz négyzetméternyi felület, bolt- és üzlethálózatok, irodaházak, közintézmények napi vagy időszakos takarítását. 

Referenciáink között szerepel számos bank, nagyvállalat, bevásárlólánc, kórház, egészségügyi intézmény professzionális takarítása országszerte.

 

Elhivatott akciócsoportunk, a Prizma24 napi 24 órában rendelkezésére áll haváriahelyzeteket követő eseti vagy rendes nagytakarítási feladatok ellátásában.Ipari takarítás

 

Gépészeti és termelő területek, gyárak, csarnokok, ipari területek, tiszta terek takarításában és a homlokzatok, üvegfelületek külső és belső, állványos vagy alpintechnikával való takarításában is nagy tapasztalattal rendelkezik cégünk. Szolgáltatásainkból a korszerű szelektív hulladékkezelés, hulladékdarálás, tömörítés és -megsemmisítés sem marad ki.


Kórháztakarítás

 

A hatékony kórházhigiénia közvetlen hatással van a gyógyító tevékenységek eredményességére, kórházi fertőzések megelőzésére, egyúttal pedig a gyógyulni vágyók és a kórházi személyzet közérzetére. Partnerek vagyunk a gyógyulásban és a gondoskodásban.

 

Munkatársaink az elmúlt közel két évtized során a partnerek megelégedésére végezték kórházhigiéniai munkájukat hazánk legnevesebb intézményeiben.

Átfogó kórházhigiéniai rendszerek és minőségbiztosítási támogató módszerek kidolgozását és bevezetését is vállaljuk.

 

A kórházhigiénia a takarítástechnológiában a legmagasabb minőségi és üzembiztonsági követelmények teljesítését igényli. Nagy felelősséggel és kockázattal jár az ilyen típusú feladatok ellátása, hiszen közvetve vagy közvetlenül emberéletek múlnak kollégáink munkáján. A kórtermektől a transzplantációs műtőig mindenhol találkozhat kollégáinkkal, akik több mint 20 éve a megrendelők megelégedésére végezték munkájukat hazánk legnevesebb intézményeiben. A kórháztakarítás fegyelmet, precizitást és rugalmasságot igényel, ugyanakkor az egészségügyi szolgáltatók korlátozott pénzügyi lehetőségei miatt, hatékony eljárások és munkaszervezés alkalmazása szükséges.

 

Kórháztakarítással kapcsolatos tevékenységeink:

 

  • kórtermek és közösségi terek igény szerinti intenzitású takarítása függően az adott terület jellegétől és az általános vagy időszakos infekciós kockázatoktól;
  • műtők takarítása és fertőtlenítése a beavatkozásokat megelőzően, és azokat követően a sterilizációs követelményeknek megfelelően;
  • átfogó kórház-higiéniai rendszer kidolgozása és bevezetése;
  • minőségbiztosítási támogató módszerek bevezetése és alkalmazása;
  • mosodai szolgáltatás.


Járműtakarítás

 

A Prizma Csoport jelentős tapasztalattal bír a menetrendhez igazodó vasúti járművek takarításában, a fővárosi buszok, valamint az utasszállító repülőgépek érvényes nemzetközi műszaki protokollok szerinti felülettisztításában is. Kapcsolódjon ki kedvére az utazás alatt. Nyugodt lehet, tisztaságban utazunk.

A járműtakarítás során igen változatos és különböző összetettségű feladatokat látnak el kollégáink. Míg például a vasúti járművek takarítása rendkívüli hatékonyságot és rugalmasságot követel meg, addig az utasszállító repülőgépek műszaki felülettisztítása egy rendkívül bonyolult és szigorú rend szerint zajló munka.

 

Járműtakarítással kapcsolatos tevékenységeink:

 

  • menetrendhez igazodó vasúti járművek takarítása a magas színvonalú Stadler és Bombardier szerelvények esetén;
  • repülőgépek műszaki felülettisztítása az érvényes nemzetközi műszaki protokollok szerint;
  • a fővárosi tömegközlekedésben és az országos buszhálózatban részt vevő közösségi járművek takarítása.

Vissza