Prizma Csoport - Szolgáltatások - Közétkeztetés, Munkahelyi étkeztetés
Kérésére szakembereink felveszik Önnel a kapcsolatot, és az Ön igényeinek megfelelően ajánlatot készítünk!
Kérem válasszon témát!
Nem töltötte ki a név mezőt!
Nem töltötte ki a tárgy mezőt!
Nem töltötte ki az email mezőt!
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatót!

Prizma Csoport - Szolgáltatások - Közétkeztetés, Munkahelyi étkeztetés

A Prizma Csoport Étkeztetés üzletága cégcsoportunk legdinamikusabban fejlődő területe. Jelenleg 20 éttermet üzemeltetünk irodaházak, gyárak, ipari parkok területén és több mint 300 közintézmény közvetlen étkeztetését látjuk el nap mint nap. Változatos és szerethető étrenddel gondoskodunk partnereink egészségéről.


Akár több száz fős protokollrendezvények kiszolgálásáról és büfék üzemeltetéséről is gondoskodunk.


Munkahelyi vendéglátás

 

Ételválasztékunk a hagyományos és újszerű ízeket egyaránt megjeleníti. Éttermeink választékát vendégeink visszajelzései alapján folyamatosan aktualizáljuk, a dolgozók igényei szerint állítjuk össze kínálatunkat. Törekszünk az egészségtudatos megoldásokra, ételeink elkészítésénél minimalizáltuk a só, az ízfokozók, a félkész termékek és az adalék anyagok alkalmazását. Fontosnak tartjuk, hogy konyháinkban kizárólag minősített, eredetigazolással rendelkező, elsősorban hazai nyersanyagok kerüljenek felhasználásra.

Minden egyes éttermünk esetében egyedileg kerül összeállításra a kínálat, követve ezzel a vendégkör ízlését, igényeit.


Szolgáltatásaink:

 

  • irodaházakban működő önkiszolgáló éttermek és kávézók üzemeltetése;
  • zárt étkeztetési rendszerben működő munkahelyek ellátása;
  • bekészítés, room-service eseti megrendelések alapján;
  • rendezvények lebonyolítása saját vagy idegen helyszínen.

Közétkeztetés

 

Magyarország első gyermek-, diák- és munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó vállalata, a Junior Zrt. 2013 óta a Prizma Csoport tagja.


Az egykori állami vállalat napjainkra egy dinamikus és korszerű piaci szereplővé fejlődött. Központosított étlap- és beszerzési rendszer, folyamatos higiéniai ellenőrzés, fejlett konyhatechnológia és persze kiváló szakemberek biztosítják napról napra az egyenletes és kiváló minőséget.
Az egészséges táplálkozást szívügyünknek tekintjük, ezért szakértői csapatunk dietetikusokból, élelmezésvezetőkből, elkötelezett és képzett szakácsokból áll, akik nem csupán a speciális kórházi étkeztetésben nyújtanak kimagasló teljesítményt, de az egyénre szabott különleges ételintolerancia- vagy ételallergia problémákkal küzdő gyermekek számára is.

 

Ellátási területeinken tej-, tojás- és gluténmentes étkeztetést is vállalunk, gondolva ezzel azokra az ételallergiában és/vagy ételintoleranciában szenvedőkre, akiknek a normál táplálkozástól eltérő szükségleteik vannak. Az előírásokat szem előtt tartva készítünk szerethető ételeket gondoskodással fűszerezve.

Rendezvény

 

A Prizma Csoport étkeztetési üzletága vállalja céges és privát rendezvények magas színvonalú és teljes körű lebonyolítását, akár ezerfős eseményeket is. Esküvők, születésnapok, protokollrendezvények, álló és ültetett fogadások catering feladatainak ellátását is vállaljuk.

Szakképzett konyhafőnökeink, bankettvezetőink számos rendezvény lebonyolítását menedzselik évről évre. Célunk, hogy tapasztalatainkat felhasználva az Ön igényeinek és elképzeléseinek legjobban megfelelő megoldásokat találjuk meg.


Catering és rendezvényszervezés szolgáltatásunk:

 

  • fogadások lebonyolítása;
  • házon kívüli rendezvények 3000 főig;
  • igény szerint sátrak, asztalok, székek biztosítása;
  • alkalomhoz illő terem- és asztaldekoráció;
  • menüsor összeállítása egyedi igények szerint;
  • teljes körű rendezvényszervezés.

Dietetikus válaszol

Vissza