Prizma FM Zrt.

Érdekességeink

Prizma csoport metró takarítás:

 

Nagy múltra visszatekintő cégként, a Prizma Csoport széleskörű tapasztalatra tett szert járműtakarítás terén is. Cégünk számos erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy mindig felkészült legyen a folyamatosan változó igények kielégítésére. A korona vírus által kialakult vészhelyzet során is mindent megtettünk, hogy tiszta, higiénikus, fertőtlenített, szerethető környezetet biztosítsunk az utazóközönség számára, segítve ezzel elsőként egészségük megőrzését, valamint a üzembiztos szolgáltatás nyújtását. Ezen munkafolyamatokba biztosítunk betekintést az alábbi kis videóval.

 

Faültetés a Fradinál:

 

A Prizma Csoport hosszú évek óta nemcsak szponzora a Fradinak, de egyben FM szolgáltatója is. Köszönjük a belénk vetett bizalmat és főként, hogy az egyesület, mint megrendelő kitart cégcsoportunk mellett. Tekintsétek meg a faültetésről készült kisfilmet. Reméljük, az ültetett fa olyan lesz, mint az együttműködésünk, hosszú életű, szépen terebélyesedő…

 

 

Prizma Flotta:

 

Kedves Partnerek! Amikor tavaly decemberben felelős, az üzembiztonságra törekvő szolgáltatóként, megrendeltünk 21 db új teherautót és 15 db személyautót, még nem sejtettük milyen nehéz év vár ránk 2020-ban! Az új autók immáron megérkeztek és alig „várják”, hogy üzembe állhassanak. Ha már itt vannak, büszkék vagyunk rájuk, mert egy dolgot biztosan jelentenek: a Prizma Csoport erős és stabil vállalkozás, amely a Ti összefogásotoknak és szolidaritásotoknak köszönhetően a korona vírus járvány nehéz időszakát átvészeli és az „újrakezdést” felfrissült gépjármű parkkal várja. Hajrá Prizma!